Medicininės, elastinės, kompresinės pėdkelnės nėščioms

Nauja prekė

Elastic medical compression tights for expectant mothers 0405

Smulkiau

Šiuo metu neturime

26,99 € įskaičius mokesčius

Add to wishlist

Charakteristikos

Ilgis Normalios (65 - 74 cm)

Apie prekę

MEDICININĖS, ELASTINĖS, KOMPRESINĖS PĖDKELNĖS NĖŠČIOMS (0405)

Besiplečiančios venos – viena dažniausiai pasitaikančių nėščiųjų problemų.

Nėštumas yra svarbus venų ligų rizikos faktorius. Moteris, ypač besiruošianti tapti mama, kasdien gali jausti nuovargį, diskomfortą, tempimą bei sunkumą kojose, blauzdos raumenų mėšlungį nakties metu, pėdų tinimą ir venų išsiplėtimą. Tai gali pasireikšti pirmą kartą ar paūmėti nėštumo metu. Su kiekvienu nėštumu rizika vis didėja.

Specialistų nuomone, pagrindinė profilaktinė ir gydomoji venų ligų priemonė yra kompresinė terapija.

Šios pėdkelnės rekomenduojamos lėtiniam venų nepakankamumui gydyti, mažinti ir jo išvengti, „sunkių kojų“ sindromui ir jų patinimui šalinti. Rekomenduojama dėvėti žmonėms, kurie yra priversti ilgą laiką stovėti. Taip pat rekomenduojama esant varikoziniam venų išsiplėtimui, esant pažeidimais blauzdos ir klubų srityje.

Profilaktiniai gaminiai – kompresijos laipsnis iki 18 milimetrų gyvsidabrio stulpelyje: venų ir širdies kraujagyslių nepakankamumo profilaktikai, apatinių galūnių giliųjų venų trombozių ir embolijų profilaktikai. Didžiausių krūvių ir nėštumo metu, rizikos grupių profesijoms (ilgai dirbant stovint arba sėdint, keliant sunkumus), asmenims, turintiems polinkį varikoziniams venų susirgimams ir turintiems antsvorį, esant kojų sunkumui ir nuovargiui, kojų pabrinkimui vakarais, kapiliarų „mėlyniems tinkleliams“, „žvaigždutėms“, „voratinkliams“.
Gali būti naudojami be gydytojo rekomendacijos.

Gydomieji- profilaktiniai I kompresijos klasės gaminiai ( nuo 18 iki 21 mm.gyv.st.) skirti 1 laipsnio venų varikozinio išsiplėtimo gydymui bei profilaktikai ir asmenims, dirbantiems sėdimą ar stovimą darbą, prieš ir pogimdyminiu laikotarpiu. Rizikos grupių profesijų asmenims apkrovų periodais (ilgai dirbantiems stovimą arba sėdimą darbą, dažnai kilnojant sunkumus), turintiems polinkį į venų varikozinius pakitimus ir antsvorį. Jaučiant sunkumą, nuovargį kojose, kojų pabrinkimus vakarais.
Gali būti naudojami be gydytojo rekomendacijos.

SUDĖTIS: 80% poliamidas, 20% elastanas.

Paskubėkite įsigyti dabar, nes besilaukiančioms moterims nešioti kompresines pėdkelnes patariama jau nuo pirmo nėštumo mėnesio!

Elastic medical compression tights for expectant mothers

Designed to prevent leg and foot venous disorders and for rehabilitation.

Structure of raw material: polyamide – 80%, Lycra – 20%

Atsiliepimai

No customer reviews for the moment.

Parašyti atsiliepimą

Medicininės, elastinės, kompresinės pėdkelnės nėščioms

Medicininės, elastinės, kompresinės pėdkelnės nėščioms

Elastic medical compression tights for expectant mothers 0405